Nio vänster i EPT Barcelona High Roller efter dag 2

Efter en mycket kontroversiell dag 1 på den europeiska storspelare Poker Tour visade dag 2 sig vara mer om åtgärden i stället för eventuella incidenter. Det som började som bara 24 spelare konvergerade på filt, efter att de var de enda spelarna som hade gjort tillräckligt för att överleva detta långt. När dagen för Texas Holdem poker-action hade kommit till ett slut fanns det nio spelarna som kommer brottas inofficiella finalbordet idag.

Syftet var att ha fältet spela till åtta, ännu i slutet de bara inte har tid och kommer nu att spela med nio den sista dagen. Dagen slutade med Joni Jouhkimainen ut framför leaderboarden efter han hade byggt upp en hög med 1,945,000 marker, nog för att se honom nästan 700 k före att människan Daniel Negreanu som sitter i en mycket hälsosam andraplats. Det har varit en mycket bra turnering för Negreanu, särskilt efter den kontrovers som han lidit på dag 1, när handen var officiellt klassas som döda på grund av den nya ‘första kortet’ regeln. Denna dom ledde honom att gå på tilt och förklara att han all-in omedelbart in i nästa hand utan att även se sina hålkort. Sedan köpa tillbaka i efter att ha förlorat den handen har han nu gett sig själv en bra chans att vinna denna händelse, som kommer att göra honom några underverk i olika POY tävlingarna.

Han har haft ett år efter att ha vunnit den WSOP Apac och har placerat väl i många andra händelser vilket innebär ett bra resultat här kunde skicka honom rätt till toppen av varje av de ranking. Han har fortfarande en hel del arbete att göra men på ett tufft finalbord, men om någon kan göra det, vi är säker på att Daniel Negreanu är personen. Hur de kommer att radas upp för finalen plats tabell 1: a – Joni Jouhkimainen – (1,945,000) 2: a plats – Jean-Noel Thorel – (1.260.000) 3: e plats – Daniel Negreanu – (1,225,000) 4: e plats – Thomas Muhlocker – (1,224,000) 5: e plats – Richard Yong – (1,208,000) 6: e plats – Jonathan Duhamel – (842,000) 7: e plats – Ole Schemion – (530.000) 8: e plats – Raoul Refos – (462,000) 9: e plats – David Benefield – (229,000)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *