PokerStars Team Pro Bonavena missar bara på IPT Nova Gorica-titeln

PokerStars Team pro Salvatore Bonavena spelade åtgärden sista dagarna i den italienska Poker Tour Nova Gorica Main Event häromdagen och skulle ha starkt tyckte sina chanser på att ta ner vinsten. Det visade sig var det dock Riccardo D’Antoni som kom ut på topp under huvuden upp till ta hans första någonsin IPT händelse och titel. Det fanns totalt 299 spelare som beslutat att ha en chans vid evenemanget, vilket skapade en mycket hälsosam prispott på €578,120.

Pjäsen sista dagarna såg bara 8 överlevande som hade gjort den slutliga tabellen i evenemanget, med den slutliga tabellen nu spelas till den slutliga vinnaren. Spelarna alla ute efter för att ta hem vinnarna check av €155.000 med den minsta utbetalningen för spelarna att vara 12 000 €. Det visade sig var det Michele Limongi som tog den minsta utbetalningen efter målgång på åttonde plats efter förlust i en coin flip situation. Han var redan tabell short stack, så han hade lite val men att skjuta när han gjorde. Efter om ytterligare ett par timmar av lek var vi sedan ner till bara fem spelare efter både Michele Di Lauro och den någonsin aggressiva Massimiliano Bramati var vräkta från finalbordet i snabb följd av både Bonavena och den pratsam Giudice.

Lämnar händelsen i 5: e plats var Fausto Cheli som faktiskt ledde Chipställning vid ett tillfälle under hela turneringen; Han var faktiskt först lamslagen av slutliga vinnaren D’Antoni innan att elimineras genom att man Giudice. Giudice kanske har eliminerat två spelare från finalbordet men han var den nästa att gå. Han beslutade att skjuta all-in med sin As – 10d men kallades och domineras av Ac-Jd av D’Antoni. Varken spelaren slå ett kort på bordet och D’Antoni tog potten ner på grund av sin högre kicker. När händelsen nådde heads-up det var ganska ensidig D’Antoni slagit fast ganska stor fördel över den PokerStars Team Pro Bonavena. Trots clawing en massa underskott baksida, dukade i Team Pro så småningom när han fick otur fördriva tiden holdingen den bättre handen pre fop.

Han höll den As-Kc och beslutade att driva för sitt turneringsliv och kallades av Ac-Ts av sin motståndare. D’Antoni hade tur på turn när tio föll till ge Bonavena bara ett kort att slå en kung. Det kom aldrig och D’Antoni tog hem den €155.000 och sin första någonsin IPT titel. Hur det färdiga: 1. Riccardo D’Antoni – (€155.000) 2. Salvatore Bonavena – (€95.000) 3. Sebastiano Giudice – (€55.000) 4. Fausto Cheli – (42 000€) 5. Paolo Casaburi – (€33.000) 6. Massimiliano Bramati – (€25,000) 7. Michele Di Lauro – (€18.000) 8. Michele Limongi – (€12.000) om du vill att en dag själv att delta i stora liveturneringar som IPT, du måste först lära sig om reglerna för spel som Texas Holdem. Med massor av platser och online pokerklienter att välja mellan, kan detta uppnås enkelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *